Minusta

Olen hoitolastani niin onnellinen, saan tehdä työtä jota rakastan. Valmistuin keväällä 2015 Reiki-Masteriksi. Lisäksi olen käynyt muitakin kursseja: mm. Magnified Healing, Pranic Healing, Enkelihoitajan koulutus- ja Violettiliekki Reiki- kurssit sekä Atlantiksen ja muinaisen Egyptin viisaudet-kurssin. Olen oppinut suomalaisesta shamanismista sekä Amerikan intiaanien shamaaniperinteistä ja saanut kokea rummun parantavan voiman. Jooga ja meditaatio ovat olleet rakkaita harrastuksiani yli 20 vuoden ajan.

Haluan auttaa sinua vahvistamaan omaa intuitiotasi ja luontaista itseparannustaitoasi. Pidän jokaista kohtaamaani ihmistä opettajanani. Ilon ja henkisen laajentumisen tie on minulle se tie, jonka koen sydämessäni oikeaksi. Uskon, että rakkaus on se, mikä parantaa. Rakkaus on valmiiksi sisälläsi, toinen ihminen voi vahvistaa jo sinussa olevaa rakkautta ja auttaa näin sinua paranemaan.

Manifestaatiota olen harjoitellut omassa elämässäni ja olen saanut huomata miten se toimii! Yksi intohimoni onkin auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa! 

Rakastan luontoa ja suomalaista metsää. Olen käynyt yrttineuvojakoulutuksen ja yrttien parantavat ominaisuudet kiinnostavat minua kovasti. Hierontahoitoja olen opiskellut Omnian kylpylähoitojen kurssilla. Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi valmistuin 2023. Sydämellisesti Tervetuloa Hoitoihin!❤

Ystävällisin terveisin

Jenni Salovaara